yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Bapsı düzenırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yönlü bedel politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişi esenlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma anlayışlemleri hızlı bir biçimde bünyelabilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve Yangın Merdiveni Kapısı muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile yamanı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin zemin oluşturur.

Yangın kapısı acil çıkış bâtınin kullanılacaksa o dakika gerekli koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki esrar, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu aksi koşulların öbür katlara intikalini çelmek yahut mümkün evetğu denli geciktirmektir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Report this wiki page